Nieuws

Warme, maar gave Intersport Voetbaldagen!

16-08-2024 Jeugd

Afgelopen maandag t/m woensdag vonden de Intersport Voetbaldagen bij UDI'19 plaats. Dit jaar weer hartstikke vol met 96 kinderen uit Uden en omstreken. Samen met 20 vrijwilligers werden de dagen op maandagochtend geopend en de vlag gehesen door de jongste en oudste deelnemer.

Nieuws

Op maandag en dinsdag vonden alle voetbalspellen plaats: wedstrijden in verschillende teams en vormen en spellen zoals de goalmasters, waarmee in teamverband en individueel punten verdiend konden worden. Natuurlijk met op tijd een pauze en een ijsje want met dit warme weer konden we wel wat verkoeling gebruiken. Als extra verrassing hebben we op dinsdag aan het einde van de dag de sproeiers aangezet voor een heus waterballet.

Op woensdag vond het landentoernooi en de penaltybokaal plaats per leeftijdscategorie en werden na de middag de finales gespeeld. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen naar de PUMA Club Tour waar trucs en panna's geleerd werden. 

Nieuws

En dan de prijsuitreiking:

Voor de penalty finales mochten de finalisten ieder 4 penalties nemen op Indy Smits, de keeper van de JO19-1. Dat was spannend want bij de finalisten van groep 1-2-3 moesten we zelfs nog een afvalrace toevoegen om Noxx van Vliet als winnaar over te houden. Bij de groepen 4-5-6 was Jasper van Dijk de winnaar.

Ook hebben we 3 Koningen Voetbal gekroond: dit zijn de spelers of speelsters, die tijdens deze dagen de meeste punten individueel hebben gehaald en ook zich sportief en actief hebben ingezet. Een mooie prijs voor:
Raff Peeters uit de groepen 1-2
Ciaran Pasman uit de groepen 3-4
Jebb Lamers uit de groepen 5-6

Deelnemers, vrijwilligers en Intersport, bedankt voor jullie deelname en bijdrage!
Tot volgend jaar!