Nieuws

UDI’19 doet mee aan de Grote Club Actie: Koop je lot en steun de club!

14-10-2024 AlgemeenJeugd

UDI’19 neemt weer deel aan de landelijke lotenverkoop van de Grote Club Actie, een belangrijke manier om extra inkomsten voor de club te genereren. De leiders van de teams JO8, JO9, JO10, JO11, G1, G2 en de miniclub zijn al op de hoogte en zullen online loten verkopen via een QR-code. Ook UDI-1 en Vrouwen-1 verkopen loten.

Maar liefst 80% van de opbrengst van elk verkocht lot gaat direct naar de clubkas. Dit betekent een mooie financiële bijdrage voor de club! Loten kun je ook kopen via deze link: UDI’19 lot kopen. Deel deze gerust met anderen via WhatsApp, social media of e-mail om nog meer loten te verkopen.

Prijzen voor teams: Er zijn geweldige prijzen te winnen voor de teams die de meeste loten verkopen:

  • 1e prijs: Een wedstrijdbespreking (voor en na de wedstrijd) in de bestuurskamer met Niels van Casteren. En Niels zal ook de wedstrijd coachen.
  • 2e en 3e prijs: Met het hele team frietjes eten in de kantine.

Wat kun je winnen? De hoofdprijs is maar liefst € 100.000! Daarnaast is er nóg een extra hoofdprijs van € 100.000! De tweede prijs is een reischeque ter waarde van € 10.000, en de derde prijs een Kamado Joe BBQ. Voor meer informatie over de vele andere prijzen, kijk op: Grote Club Actie prijzen.

Steun de club en koop je lot!

Lot kopen en club steunen