Nieuws

In Memoriam: Tonny Smits

18-10-2024 Algemeen

1943-2024

Op 14 oktober jl. overleed op 81 jarige leeftijd Tonny Smits. Tonny, bij de ouderen beter bekend als Jimmy, was maar liefst 65 jaar lid van onze vereniging. In de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw begonnen veel latere eerste elftalspelers hun voetballoopbaan in het jeugdteam van Tonny. Naast leider was hij trainer en ook gedurende langere tijd groepsleider binnen de jeugdafdeling.

Op zondagen keepte Tonny bij de senioren en later werd hij ook binnen die afdeling leider en groepsleider. Ook zag je hem regelmatig als scheidsrechter over de velden rennen. Tonny was een echte UDI-man, zijn leven draaide voor een groot deel om onze vereniging. Toen hij op latere leeftijd zijn partner Sylvia leerde kennen werd de aandacht natuurlijk wat minder, maar zijn hart bleef altijd voor UDI kloppen.

Tot afgelopen maandag, toen Tonny, na maandenlang sukkelen met zijn gezondheid, afscheid nam van het leven in “De Watersteeg” in Veghel. Wij condoleren Sylvia met dit verlies en wensen haar en de overige familieleden veel sterkte toe.

Het afscheid van Tonny vindt plaats op dinsdag 22 oktober om 14.00 uur in het Uitvaartcentrum van de DELA, Belgenlaan 11 te Uden.

Bestuur UDI’19