Nieuws

In Memoriam: Mario Boselie

11-10-2024 Algemeen

1948-2024

Afgelopen donderdag, 10 oktober, overleed, op 75 jarige leeftijd, ons Erelid Mario Boselie. Mario was al 41 jaar lid van onze vereniging. Hij was jarenlang bestuurslid o.a. voor sponsoring en voor Horeca. Maar iedereen kent Mario vooral als bestuurslid Technische Zaken. Mede door zijn ideeën en aanpak steeg ons vaandelteam rond de eeuwwisseling tot grote hoogten in het nationale amateurvoetbal. UDI’19 werd een van de toonaangevende clubs in ons land. 

Daarnaast beschikte Mario over organisatorische kwaliteiten, denk daarbij vooral aan het regelen van allerlei zaken rondom de bekerwedstrijd AJAX – UDI’19/Beter Bed, maar ook aan het vastleggen van vele oefenwedstrijden voor ons 1e team tegen diverse nationale, maar ook internationale topteams. 

Voor al zijn verdiensten werd Mario in 2007 benoemd tot Lid van Verdienste en in 2011 zelfs tot Erelid van onze vereniging, iets waarop hij erg trots was. In 2009 ontving hij de zilveren KNVB waarderingsspeld.

UDI’19 is dankbaar voor al hetgeen Mario voor onze vereniging heeft gedaan en leeft mee met zijn vrouw Mia en zijn kinderen in deze voor hen zo moeilijke dagen.  

Gedenkhoek in de kantine

In de kantine hebben we een gedenkhoek ingericht. Hier kunnen mensen ook een condoleanceregister tekenen.