Nieuws

Grijp deze kans: PSV Vitality 12 weeks, meld je gratis aan!

08-09-2024 SeniorenVrouwenG-voetbalSponsoring

Beste leden van UDI'19,

Er is een unieke kans voor diegenen, die zo aan het begin van een nieuw seizoen aan hun fitheid en vitaliteit willen werken. Uniek omdat deze sessies verzorgd worden door en bij PSV in het stadion.

Met deelname aan "Vitality 12 weeks" bieden we je een uitstekende kans om je gezondheid en welzijn te bevorderen. Onder begeleiding van ervaren leefstijladviseurs krijg je de kans om nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die zowel het fysieke als mentale welzijn verbeteren. Het programma behandelt een breed scala aan onderwerpen en biedt een inspirerende omgeving bij PSV voor zowel informatieve theorie sessies als beweegsessies rondom het veld. Dit leidt tot een verbeterd welzijn, verhoogde mentale weerbaarheid, minder fysieke klachten, meer energie, en een algeheel betere kwaliteit van leven.

De doelgroep van het programma bestaat uit volwassen mannen en vrouwen (18 jaar of ouder) van diverse achtergronden. Gezien de aard van het programma is het minder geschikt voor professionele atleten.

De "Vitality 12 weeks" zijn van 23 september tot 19 december, dus op 12 maandagavonden van 19.00 tot 21.00 uur in het PSV-stadion.

Let op: Vol = vol en op = op, dus als je dit wil, aarzel niet en meld je nu aan!

Samengevat:

  • Deelname = gratis
  • In het PSV-stadion
  • Maandag 23 september t/m maandag 19 december
  • Maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur
  • Vol = Vol

Heb je vragen?

Neem contact op met Mark van de Meulenhof via 06-21530712 of via penningmeester@udi19.nl

Meer info over PSV Vitality 12 weeks

Bron foto: psv.nl

Meld je gratis aan

* verplichte velden