Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Vrijwilligers

Door samenwerking plezierig groeien

Beste ouders,

U heeft uw kind aangemeld bij de jeugdopleiding van UDI’19 of uw kind voetbalt al een poos in de jeugd.

Sporten in deze snelle ‘’ Sociale-media Ik-wereld’’, is erg belangrijk voor jongeren. Het geeft onder andere structuur, plezier, energie, enz. Daarnaast leert uw kind dat voetballen een (h)echte teamsport is, waarbij je door taakgerichte samenwerking elkaar nodig hebt om met plezier te voetballen. ‘Van ik naar wij-denken en doen!

Uw kind gaat zich dus spelenderwijs, stap voor stap ontwikkelen in samenwerken, in communicatie, in veerkracht tonen, enz. Echte belangrijke aandachtspunten in deze hedendaagse, snelle wereld.

In De Voorzet hebt u al kunnen lezen dat UDI’19 een beroep gaat doen op ouders van jeugdleden en op seniorleden om een bijdrage te leveren aan de organisatie van UDI’19. Dit is nodig om alle activiteiten en faciliteiten voor de toekomst te kunnen handhaven. 

Wij, UDI’19, kunnen echter niet alles alleen. Daarom is het nodig dat UDI’19 gebruik maakt van uw opleiding, talenten, kennis en ervaring. Dit kan door een vrijwilligerstaak op u te nemen.

Willen we deze mooie vereniging in stand houden, dan hebben wij uw ondersteuning hard nodig.  Uw kind kan alleen blijven sporten en voetballen als we als ouders of vrijwilligers onze jeugd ook daadwerkelijk willen helpen.

UDI’19 heeft diverse vrijwilligerstaken: leider van een team, trainer, grensrechter, scheidsrechter, materiaalbeheerder, enz., enz.
U heeft altijd de mogelijkheid op proef mee te draaien in een taak waarbij u denkt prettig te kunnen functioneren. U kunt ook met meerdere ouders op toerbeurt een taak invullen. Heeft u ondersteuning nodig dan bieden wij u die aan in de vorm van begeleiding van bijvoorbeeld het volgen van een opleiding of cursus.

Door samenwerking plezierig groeien! U helpt uw kind. U helpt UDI’19. U ontwikkelt uzelf. U krijgt een leuke uitdaging waarbij UDI’19 u ondersteunt. U gaat opgenomen worden in de werkelijk unieke UDI’19 vrijwilligers-familie!

Stapsgewijs benaderen we alle ouders van jeugdleden en alle senioren met de vraag jaarlijks een bijdrage te leveren aan de organisatie van UDI’19.

Als eerste benaderen we de ouders van de E- en F- jeugd. De overige afdelingen krijgen in het begin van het nieuwe seizoen deze oproep voorgelegd.

Wij vragen u dan ook bijgaand antwoordformulier in te vullen zodat we weten waarvoor we u kunnen benaderen. Op de website van UDI’19 treft u een overzicht aan van alle taken met een korte beschrijving van wat de taak inhoudt.


Neem gerust contact op met een van de onderstaande personen voor een vrijblijvende afspraak. Voor meer info, kijk op de UDI’19 website onder het hoofdstuk ‘Vrijwilligersbeleid’.

De commissie ‘inzet vrijwilligers’ UDI’19

Sjef Groenemans
Fia Loozen
Gijs de Vocht

De Commissieleden zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0413-268029 of per e-mail: mo@udi19.nl

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden