Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

BusinessClub

 De club waar sportieve en zakelijke ambities hand in hand gaan. Ondernemen, ontmoeten en ontspannen rond onze voetbalwedstrijden op hoog landelijk amateurniveau.

De ledengroep van de Business Club UDI’19 is groot, trouw en divers. Voor elk bedrijf en budget is er plaats in onze club. Door u aan te sluiten bij onze club heeft u een enorme vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal, regionaal en landelijk niveau. U legt persoonlijke en zakelijke contacten in de Business Home rond de thuiswedstrijden van het eerste elftal waar altijd een hapje en een drankje voor u klaar staat.

Daarnaast wordt u uitgenodigd voor diverse activiteiten tijdens het seizoen. Een mooi jaarprogramma biedt goede kansen om in een prettige ambiance op een informele manier zowel te netwerken als te ontspannen. Elk jaar staan er mooie evenementen op de agenda. Bijvoorbeeld, gezamenlijk naar een binnenlandse of buitenlandse voetbalwedstrijd, Golftoernooi, Kerstveiling.

Wilt u eens kennis komen maken en de sfeer proeven bij een van onze activiteiten of thuiswedstrijden, neem dan contact met ons op via: sponsoring@udi19.nl

Leon Deijnen,
Voorzitter Business Club UDI’19

Overzicht Lidmaatschap Business Club UDI'19

 

 Laatste nieuws

Business Club UDI’19 passeert grens van 80 leden

De Business club van UDI’19 blijft zich bewijzen als dé ontmoetingplek voor ondernemers uit Uden en de regio. De afgelopen weken verwelkomde het zakelijke platform weer drie nieuwe leden, waarmee de grens van 80 leden werd gepasseerd.

Lees meer...

 

 

Bekijk onze jaarkalender

 

Leden

logo antoonvanleurlogo avanslogo cafepepperlogo cafestulpkelogo cornelissen zeeland logo depostbodelogo dutchplantinlogo digitalpowerlogo emtelogo emtelogo grandologo gerritsvanqulick logo hr5logo bioscoop industrylogo jumbo delaaklogo flowfirmlogo kombilogo markantlogo newshoeslogo nobracarslogo oadlogo otegrouplogo pekalogo qurologo ricohlogo schepersvannunenlogo schimmeluden logo untellogo vdkrabbenlogo vanneerboslogo verlindenlogo voetenwinkellogo viewgresslogo wijnhuisudenlogo willemslogo zusje

Tweets over: UDI19

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden