Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Laatste sponsornieuws

Kledingsponsor worden bij UDI’19

udi shirtAls UDI’19 zijn we trots op ons tenue, met als blikvanger het shirt met de rood-wit-blauwe verticale strepen; in de regio staan we bekend als “de tricolores”.

Lees meer...

Sponsoring

Sponsoring bij één van de grootste voetbalclubs van Nederland

Met meer dan 1750 leden, waaronder ruim 300 vrijwilligers, behoort UDI’19/Beter Bed tot één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland. UDI’19/Beter Bed is een breed opgezette vereniging waarin vele jeugd-, senioren- en G-teams actief zijn, die acteren op de hoogste niveaus binnen het Nederlandse amateurvoetbal. Het dames- en meidenvoetbal groeit explosief.

De ambities van UDI’19/Beter Bed zijn alom bekend. Naast sportieve en recreatieve prestaties, een goede bestuurlijke organisatie, een uitstekende naam tot ver buiten de regio heeft de vereniging een belangrijke sociale functie in de gemeente Uden. UDI’19/Beter Bed is tevens een tweede huiskamer waar iedereen zich thuis moet voelen; sporters, toeschouwers en ook sponsoren. In gezamenlijk overleg heeft UDI'19/Beter Bed dan ook zeker mogelijkheden die bij u en uw bedrijf passen.

Veel mensen denken dat het bij sponsoring alleen draait om naamsbekendheid. Sponsoring verbetert de bekendheid van een bedrijf of merk inderdaad aanzienlijk.
Maar sponsoring is ook uitermate geschikt voor het communiceren over het imago van de sponsor. Met als resultaat dat de doelgroep de sponsor associeert met de sport, het sportteam of de sporter. Met de juiste creativiteit kan een sponsor op een originele manier opvallen tussen alle andere sponsoruitingen.

Hoe zorgt u ervoor dat u het maximale haalt uit uw sponsorbudget? Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden en vervolgens helpen wij u bij het maken van een keuze voor het best mogelijke pakket.

De sponsorcommissie is daarbij in het leven geroepen om een betere structuur te krijgen voor sponsorinkomsten en sponsormogelijkheden. Het doel van de commissie is het creëren van een breed financieel draagvlak voor de vereniging, waardoor zowel senioren- als jeugdselectieteams op een zo hoog mogelijk niveau kunnen presteren en er tevredenheid heerst in alle recreatieve afdelingen van onze vereniging.

Deze doelstelling uit zich onder andere in het aantrekken van goed opgeleide trainers, beschikbaar stellen van extra trainingsfaciliteiten, ondersteuning bij sportieve en recreatieve bijeenkomsten, zorgen voor de juiste begeleiding en het dragen van uniforme kleding.

Voor meer informatie: sponsoring@udi19.nl

Sponsorcommissie UDI’19/Beter Bed

 

Hoofdsponsor

 UDI'19 heeft een uitstekende hoofdsponsor gevonden in Beter Bed. Beiden zijn succesvol op elk hun eigen terrein en passen daarom uitstekend bij elkaar. Sinds 1998 is deze uitstekende samenwerking zichtbaar door het voeren van de naam UDI'19/Beter Bed.


 

Terug naar boven

Hoofdsponsor Jeugdafdeling

logo intersportSinds het seizoen 2014/2015 is Intersport Superstore Uden, als dè voetbalspeciaalzaak van Uden, aan zich gebonden als hoofdsponsor van de jeugdafdeling van UDI'19. Daarnaast is er samen Intersport  Uden ook als partner van Masita de nieuwe UDI-stijl tot stand gekomen en inmiddels ook vastgelegd in het huishoudelijk reglement van UDI. De kleurstelling ligt vast en ook wordt in de kraag van ieder shirt ons oprichtingsjaar “sinds 1919” verwerkt.

Terug naar boven

Stersponsors

 UDI'19/Beter Bed, sinds 1998 een begrip in het Nederlandse amateurvoetbal. Beter Bed een echt Udens bedrijf, ambitieus, betrokken bij de samenleving en met een hoge kwaliteit in diensten. Dat zijn voor beide partijen de kernwaardes waardoor dit geweldige partnership al zo lang en zo goed stand houdt.

Naast de hoofdsponsor kent UDI’19 ook een aantal zeer gewaardeerde stersponsors

5 sterren  |

logo beterbedlogo untellogo willems

3 sterren  |

logo pekalogo voetenwinkellogo wilteclogo zusje franchise

2 sterren  |

logo avanslogo delaatlogo emtelogo grandologo jumbo delaaklogo kombilogo markantlogo otegrouplogo quro

1 ster  |

logo digitalpowerlogo dutchplantinlogo flowfirmlogo fotodevakmanlogo gerritsvanqulicklogo schimmeludenlogo viewgresslogo jambonlogo veerhuis

 Terug naar boven

Shirtsponsors selectie-elftallen

Beter Bed
CSU
Intersport Superstore Uden/Masita
Peka Kroef
Üntel
Willems Uden Technische Installaties
Wiltec

Terug naar boven

Jeugdsponsoring.

Met ingang van het seizoen 2008/2009 heeft er bij UDI'19 een herziening van het beleid plaatsgevonden. UDI'19 wil vanaf dat moment terug naar hoe het ooit begon, een 1e elftal gebaseerd op de inbreng van talenten, voortkomend uit de eigen jeugdopleiding. Dat seizoen werd er met het super jonge team gelijk gepromoveerd naar de hoofdklasse, en UDI'19 heeft de seizoenen erna hard gewerkt aan de verdere groei van deze talenten. Ook de 2e en 3e selectie zijn belangrijk geworden voor de stuwing naar de 1e selectie en werden als verlengstuk van de Jeugdopleiding gereorganiseerd.

Om de groei en de continuïteit van kwaliteit en kwantiteit voort te zetten is de Jeugdopleiding van groot belang. Alle selecties worden gevoed met overkomende talenten, waarin jaar in jaar uit doorgeselecteerd wordt.

Onze Jeugdopleiding, onder aanvoering van Hoofd Jeugdopleiding, is continue bezig haar kwaliteit te verbeteren. Dit door betere trainers, door ondersteuning naar betreffende trainers door interne gekwalificeerde trainers en door medewerking van PSV, NEC en VCM (Samenwerkingsverbanden)

Door het optimaliseren van onze Interne Scouting hopen we geen talent meer te missen en juiste selecties te formeren. Deze inzet en doelstelling kosten veel tijd, energie maar ook veel geld. Gelukkig kunnen sponsoren deze doelstellingen erg waarderen, zodat zij deze activiteiten financieel ondersteunen.

Vindt u ook dat het belang van onze Jeugdopleiding groot is en wilt u ons hierin financieel ondersteunen, wordt dan ook sponsor. Dit kan op vele niveaus, u krijgt er veel voor terug en u zult zich deelgenoot voelen van alle latere successen van onze vereniging.

Alvast bedankt namens al onze talenten, maar ook supporters en medewerkers.

Terug naar boven

Reclameborden

Het hoofdveld is een visitekaartje op zichzelf. Het is niet alleen de lichtinstallatie of de zittribune die opvallen. Vooral de grote hoeveelheid, uitstekend verzorgde, reclameborden vallen direct op wanneer je het complex "Parkzicht" betreedt.

reclameborden

Terug naar boven

Wedstrijdbal-sponsor

UDI'19/Beter Bed - Dongen Supporters Club UDI'19
UDI'19/Beter Bed - Magreb '90 Schoonheidssalon Anja van den Hoven
UDI'19/Beter Bed - Be Quick 1887 Alex Ulijn Bestrating en Tuinaanleg
UDI'19/Beter Bed - De Dijk ASV Frank Geurts Automakelaar
UDI'19/Beter Bed - OJC Rosmalen Café Meneer Prinssen
UDI'19/Beter Bed - EVV Bloemencentrum Oogenlust
UDI'19/Beter Bed - JVC Cuijk Hofmans Tapijten Cuijk
UDI'19/Beter Bed - HSC'21 De Beste Antoon van Leur Rijopleidingen
UDI'19/Beter Bed - Westlandia Kookstudio De Hengstheuvel
UDI'19/Beter Bed - Jong De Graafschap Sergeant Peppers
UDI'19/Beter Bed - HBS Personal Trainer Ton
UDI'19/Beter Bed - Jong Achilles '29 Café 't Stulpke
UDI'19/Beter Bed - Juliana 31 Van Hoeij Installaties
UDI'19/Beter Bed - Jong FC Den Bosch Schimmel Tankstations Uden
UDI'19/Beter Bed -   OFC Oostzaan Markant Uden
UDI'19/Beter Bed - Quick'20 Theunisse Sportprijzen
UDI'19/Beter Bed - Hercules DTC Electro bv

 

Adopteer UDI-veld

Dit is een sponsormogelijkheid bij UDI'19/Beter Bed die enorm aanslaat. Het is een vorm van reclame met een zeer hoge exposurewaarde voor de sponsor. Deze exposure richt zich vooral op de vele bezoekers van ons sportpark maar is tevens gericht op de enorme stroom passanten die dagelijks ons mooie sportcomplex voorbij rijden via de Lippstadtsingel.

Het werkt als volgt: sponsor adopteert een veld, dit veld krijgt vervolgens de naam van de sponsor, het veldnummer vervalt dus. UDI'19/Beter Bed zal in al haar communicatie en aanduidingen de sponsor/veldnaam gaan gebruiken. De velden zullen duidelijk worden voorzien van kwalitatieve reclame, waarbij het logo/een slogan/een boodschap van de sponsor wordt gebruikt.

Deze exposure mogelijkheid bevindt zich achter de doelen, daar staan momenteel zgn. ballenvangers. Deze ballenvangers zal UDI'19/Beter Bed voorzien van reclamedoeken van maar liefst 10 x 2 meter, uitgevoerd in groen en wit, met de reclame naar wens van de sponsor

Daarnaast zal bij de ingang van ons sportpark, Parkzicht, een overzichtelijke plattegrond te vinden zijn met de verwijzing naar de velden, wederom voorzien van duidelijke reclame van de sponsor.

veldadoptie plattegrond

Aangezien de exposure per veld verschilt, zijn ook de tarieven voor veldadoptie per veld verschillend. De aanmaakkosten van de reclame zijn voor rekening van UDI'19, zo ook vervanging, reparatie en onderhoud. Gezien de hoge aanmaakkosten kunnen we uitsluitend driejarige overeenkomsten aanbieden.

 Voor meer informatie neemt u contact op via: sponsoring@udi19.nl

Terug naar boven

Clubblad de Voorzet

Elk seizoen verschijnt 3 maal het clubblad "De Voorzet" en 1 maal de bewaarinfo. Daarnaast is het blad in digitale vorm beschikbaar. Het clubblad is waarschijnlijk de belangrijkste informatiebron voor leden, sponsors en andere geïnteresseerden. In een oplage van meer dan 1200 stuks ligt bij heel wat families in Uden en omstreken het blad op tafel. Een mooie manier om via advertenties de aandacht te trekken voor uw bedrijf.

Terug naar boven

ClubTV

Club TV voedt schermen op meerdere locaties in het clubhuis (inclusief bestuurskamer) met allerlei informatie vanuit verschillende bronnen. Club TV is ontwikkeld om op een krachtige en moderne manier te kunnen communiceren met sporters, leden, bezoekers, klanten en medewerkers. Club TV trekt de aandacht en versterkt het beeld van een moderne en attractieve vereniging met aandacht voor de voetbalsport en alles wat daarbij in beeld komt. Sponsormogelijkheden met bedrijfslogo's en aanvullende informatie als adres, telefoonnummer en website.

Terug naar boven

 

Sponsorcommissie

Indien u voornemens bent om sponsor te worden, of u heeft nog vragen of opmerkingen, dan mag u zich altijd wenden tot één van de leden van de Sponsorcommissie. Zij staan u graag te woord en geven u graag advies over de mogelijkheden, welke het best bij u en uw onderneming passen. Voor meer info: sponsoring@udi19.nl

Bekijk de sponsormogelijkheden

MotalibWeijters

Motalib Weijters
Voorzitter Sponsorcommissie
06-52678308
info@viewgres.nl

Leon Deijnen
Voorzitter Businessclub UDI’19
06-27032019
leon.deijnen@gmail.com

Fons Boekelder
Lid
Voorzitter “Vriend van UDI’19”
06-54272754
fonsmarijke@home.nl

Frank Geurts
Lid
06-81475364
frank@fradi.nl

JeffreyGremmen

Jeffrey Gremmen
Lid
06-21264855
j.gremmen@krabben.nl

Victor Smits
Lid
06-50919602
vicsmits@outlook.com

PeggySmits

Peggy Smits
Ondersteunend lid
06-12542768
peggysmits@hotmail.com

EricStevenaar

Eric Stevenaar
Lid
06-51281639
estevenaar@ziggo.nl

JannekevandeVen

Janneke van de Ven
Ondersteunend lid
06-42508208
janneke_vdven@hotmail.com

ErwinWijdeven

Erwin Wijdeven
Lid
06-42170154
erwin.wijdeven@hotmail.com

 


Contact via sponsoring@udi19.nl

Terug naar boven

Tweets over: UDI19

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden