ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Voorbeschouwing Orion - UDI'19/CSU

- UDI-1

Mede door het feit dat het kampioenschap, de laatste periodetitel, degradatie en de plaatsen voor de nacompetitie voor klasse behoud nog niet beslist zijn staan er in de komende weken nog heel wat cruciale wedstrijden op het programma.

Door: Fons Boekelder

Zondag gaat UDI’19/CSU op bezoek bij Orion in Nijmegen. De Nijmegenaren hebben dit seizoen van de 24 wedstrijden 10 wedstrijden gewonnen, 12 wedstrijden gingen verloren en werd er 2 keer gelijk gespeeld. De voorsprong op de ranglijst van de Udenaren ten opzichte van Orion bedraagt 6 punten. De kans dat de “Tricolores” dit seizoen nog meedoen om één van de prijzen is nog altijd aanwezig!

De resultaten van Orion vertonen na de eerste periode een stijgende lijn. In de eerste periode werden van de tien gespeelde wedstrijden slechts twee overwinningen en een gelijkspel behaald, goed voor zeven punten en een voorlaatste plaats op de ranglijst. De tweede periode ging stukken beter, daarin boekten men vijf overwinningen, speelden een keer gelijk en verloren vier wedstrijden, goed voor zestien punten in de tweede periode, vijf punten meer in die periode dan de Udenaren. De derde periode begon Orion met een nederlaag in de thuiswedstrijd tegen koploper vv Goes en werd het 1-4 overwinning voor de Zeeuwen. Vervolgens werden er twee wedstrijden tegen Juliana’31 en Halsteren allebei met 2-1 gewonnen. Ook werd zondag jl. de uitwedstrijd in Horst tegen Wittenhorst met 1-3 gewonnen. Opvallend zijn de uiteenlopende doelcijfers van Orion ten opzichten van de “Tricolores”, 41-45 voor Orion tegen 33-22 voor UDI’19/CSU. Orion scoort wel meer, maar krijgen ook meer dan het dubbele aantal doelpunten tegen.

Wat gaat het worden aanstaande zondag?

Het zal ongetwijfeld een spannende wedstrijd worden, beide teams ontlopen elkaar niet zoveel. Wat betreft de onderlinge resultaten won zowel Orion als UDI’19/CSU ieders drie keer. De thuiswedstrijd tegen Orion op zondag 5 november jl. werd in een matig duel door UDI’19/CSU met 2-1 gewonnen door doelpunten van Simon Cuppen en Juul Bongers. Zondagmiddag jl. heeft het team aan Niels van Casteren laten zien hoe hij ze graag ziet spelen. Hopelijk kunnen ze dit spelniveau zondagmiddag opnieuw tonen, dit vraagt echter wel om een maximale inzet van de spelers. Als de Udenaren dat gaat lukken ligt een mooi resultaat zeker in het verschiet.  

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. S.J.F. Huijs en hij wordt geassisteerd door de Dhr. G. Smelt en Dhr. J. Schorfhaar.

Mannen heel veel succes!!!      Supporters laat je massaal horen !!!

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.